DigitaleFactuur tijdloos de beste

Soms lijkt de tijd stil te staan, maar wij blijven vernieuwen, ook in 2016

Na een zeer productief en succesvol jaar, zijn we klaar voor nieuwe uitdagingen. De enorme groei die we in 2015 meemaakten mede dankzij onze gebruikers die massaal hun vrienden tipten, verwachten we dit jaar zeker te evenaren.

En niet alleen in Nederland, ook in België is onze marktpositie gegroeid dankzij de lancering van Digitalefactuur.be. Verder zijn we trots op de nieuwe facturatiemodule waarmee ons product niet alleen mooier, maar ook een stuk sneller is geworden. En zagen we het succes van de introductie van het losse blokkensysteem waarmee je alleen betaalt voor wat je gebruikt. Een slimme zet waarmee we de flexibele ondernemer anno nu tegemoet zijn gekomen.

Verder hebben we een paar handige nieuwe features ingebouwd waaronder de accountswitcher, het automatisch uitlezen van bonnen en de omzetgrafiek op het dashboard en zijn de iPhone- en de Androidapp volledig vernieuwd.

Hartelijk dank voor jullie vertrouwen in DigitaleFactuur en uiteraard staan we ook in 2016 open voor jullie tips, wensen en ideeën.

Happy New Year!