Unieke samenwerking

E-facturatie naar een hoger niveau!

Met ingang van woensdag 16 november is een totaaloplossing voor e-Facturatie in Nederland beschikbaar gekomen. MoneyMedic is samengevoegd met DigitaleFactuur.nl en gaat onder die laatste naam verder. DigitaleFactuur kende al een groot aantal functionaliteiten om de ondernemer te ondersteunen in zijn of haar facturatie en voegt daar nu de functionaliteiten en kennis van MoneyMedic aan toe.

Uniek aan MoneyMedic was de vergaande integratie met iDEAL. Gebruikers hadden - zonder extra abonnementskosten - via het Online Betaalplatform en de stichting derdengelden Online Betalen direct toegang tot de betaalmethode iDEAL. Inmiddels is Online Betaalplatform geïntegreerd met DigitaleFactuur en is deze naadloze aansluiting nu ook beschikbaar voor de gebruikers van DigitaleFactuur.

Daarbovenop zijn de kosten voor de iDEAL transactie verder omlaag gebracht zodat de ondernemer goedkoper uit is. Uniek aan DigitaleFactuur is de klantvriendelijke telefonische ondersteuning waar de voormalige MoneyMedic gebruikers nu ook gebruik van kunnen maken.

‘Met deze samenwerking bouwen wij ons platform uit naar de top van de markt. En kunnen we de ondernemer volledig ontzorgen dankzij ons eenvoudige en snelle facturatiesysteem. Ook andere functies zoals projectbeheer en urenregistratie ondersteunen de dagelijkse processen van het MKB. Uiteraard hebben we ook een App waarmee de ondernemer ook mobiel zijn of haar administratie kan inzien en bewerken. Met de ontwikkeling van de kassamodule en integratie van de betaalmogelijkheden van Online Betaalplatform is ons platform nu echt een totaaloplossing, we zien dat nu al aan de reacties van onze klanten’, aldus Ravi, directeur DigitaleFactuur.