Kassa!

Nieuwe features in het nieuwe jaar

Het afgelopen jaar hebben we succesvol afgesloten met weer een groot aantal tevreden gebruikers. Dit succes willen we het komende jaar zeker vasthouden. En daarom zetten we ons ook in 2017 in om DigitaleFactuur nog slimmer en gebruiksvriendelijker te maken.

Hieronder een paar nieuwe functionaliteiten en of verbeteringen uitgelicht:

Mobiele App
Je zult het vast al gemerkt hebben, onze mobiele app is opgefrist en uitgebreid. Onder andere met het dashboard met daarin al je uitgaven en inkomsten in een overzichtelijk schema. Binnenkort wordt het ook mogelijk om met je mobiel offertes op te maken.

Abonnement Module
Als ondernemer is het prettig om in 1 oogopslag te weten hoe je ervoor staat, en daarom maken we in de abonnement module ook een handige grafiek met het aantal abonnees en de bijbehorende omzet. En om er zeker van te zijn dat je bij automatische incasso de juiste rekeningnummers invoert en je  incasso wordt goedgekeurd hebben we de SEPAmodule verbeterd.

Kassa Module
Verkoop je diensten of producten online, maar heb je geen webshop? Dan kan je nu dankzij onze samenwerking met Online Betaalplatform gebruik maken van de kassamodule. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wat je ook kunt verwachten
Verder op de planning voor het komend jaar de mogelijkheid van Pre-boekhouden en het categoriseren van inkomsten en uitgaven, inclusief boekhoudkoppelingen en een nieuwe Bankmodule.

We willen je hartelijk bedanken voor je vertrouwen in DigitaleFactuur en we zien je tips, wensen en idee├źn ook in 2017 graag tegemoet!

Team DigitaleFactuur